Menú d'Estiu
Per començar:
Sopa freda de tomàquet i fonoll
Sopa freda de tomàquet i fonoll
Sashimi de verat amb cítrics o Amanida de calamar amb citronella i coriandre
Per continuar:
Per continuar:
Pacheri amb albergínia i stracciatela
El plat fort:
El plat fort:
Suquet thai o Secret ibèric amb mango
Per acabar:
Per acabar:
Préssecs amb crema anglesa de pistatxo
Preu: 50 €+ iva
Menú de primavera amb Sucre i Paper
A banda de l'àpat us deixarem la taula preciosa...
Per començar:
Aperitiu amb oliva Castellino
Musclos fumats amb vinagreta de menta i llimona
Per continuar:
Cocotte de verdures de primavera
Paccheri farcits
Paccheri farcits
El plat fort: ( a escollir prèviament)
Chateubriand amb salsa bearnesa
Peix de platja aromatitzat i sobre llit de carbassó
Per acabar:
Clafoutis de cireres
Maridat a escollir amb:
vi negre Masia Vilarrasa
vi blanc Can Feixes
cava Huguet
vi blanc Can Feixes
cava Huguet
Pa i cafès
Preu: 80 €+iva
dimarts, 4 novembre de 2014
dimecres, 22 octubre de 2014
Menú d'empresa
Per començar:
- Moules-frites (musclos i patates fregides)
- Escabetx en amanida
- Coca de poma i mató
-Dumpling de carbassa i camagroc
Per continuar:
- Costella de porc caramel·litzada amb llimona, mel i gingebre/Risotto
Per acabar:
- Cassoleta de frangipane/Postre de xocolata/Gelats de fruita
Preu: 30€
Menú de 1714
Tast de sobrassada i mel
Carbassa amb ou i ametlla
Poma farcida
Pollastre de pagès a la Màcali-Mòcoli
Crema de xocolata
Preu: 35€
Preu: 35€
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada